Evo ny viltsporchampion

Vi gratulerer!
Evo har tre strake 1.premier på viltspor i høst. Han måtte ha minst to good på utstilling for å bli viltsporchampion. På Kongsberg i oktober fikk han very goood og på NSK Avd Buskeruds utstilling i Drammen16.november fikk han good og ble dermed kvalifisert for tittelen NVCH. Championattittelen avventer godkjenning fra NKK. Her er han med far Tom Erik Askautrud som har gått på prøvene med han, og kona Mona Getz Askautrud.Evo har tre strake 1.premier på viltspor i høst. Han måtte ha minst to good på utstilling for å bli viltsporchampion. På Kongsberg i oktober fikk han very goood og på NSK Avd Buskeruds utstilling i Drammen16.november fikk han good og ble dermed kvalifisert for tittelen NVCH. Championattittelen avventer godkjenning fra NKK. Her er han med far Tom Erik Askautrud som har gått på prøvene med han, og kona Mona Getz Askautrud.