Evo ny viltsporchampion

Vi gratulerer!
Evo har tre strake 1.premier på viltspor i høst. Han måtte ha minst to good på utstilling for å bli viltsporchampion. På Kongsberg i oktober fikk han very goood og på NSK Avd Buskeruds utstilling i Drammen16.november fikk han good og ble dermed kvalifisert for tittelen NVCH. Championattittelen avventer godkjenning fra NKK. Her er han med far Tom Erik Askautrud som har gått på prøvene med han, og kona Mona Getz Askautrud.Evo har tre strake 1.premier på viltspor i høst. Han måtte ha minst to good på utstilling for å bli viltsporchampion. På Kongsberg i oktober fikk han very goood og på NSK Avd Buskeruds utstilling i Drammen16.november fikk han good og ble dermed kvalifisert for tittelen NVCH. Championattittelen avventer godkjenning fra NKK. Her er han med far Tom Erik Askautrud som har gått på prøvene med han, og kona Mona Getz Askautrud.

Bravo norsk jaktchampion

AGI AGII AGHII AGHIII Streamside’s Venture Bravo fikk sin fjerde 1. premie i eliteklassen på jaktprøve i Sokndal helgen 1.-3.november, denne gangen med felling av rugde. Tre 1. premier hvorav en med felling av fugl kreves for å bli norsk jaktchampion for spanielrasene. Bravo har også excellent på utstilling, noe som er uvanlig for en spaniel av jakttypen. Bravo og eieren Nina Forus fra høyre, deretter dommeren, Tor Magne Gramstad, og skytteren Hans Hodne. Championtittelen bekreftes etter godkjenning fra NKK.

Familieklipp Kull N3

Fra høyre mamma Embla som trengte en klipp, og da ble datter Yumi (nr2 fra h) med og Nemi (nr3 fra h)og pappa Tomas hadde fri fra jobb så da kom de også, og jammen så kom også Pepsi (nr4 fra h)og mamma Liv som ikke bor så langt unna oss. Dermed ble det et miniklippetreff for jentene i kull N3. Vi savna selvsagt Kaisa i Tofte og de tre brødrene Frisco, Pomito og Aron, men vi hilser til dem. De får komme en gang det passer. Pomito har vært på stor spanielutstilling i Frankrike og ble Best In Show valp. Vi gratulerer!

Emblas valper fem uker

Embla/Pomo valpene begynner å bli veldig sosiale

To fine gutter med hver sin farge
Jeg ææææl snalt stoool
Klatring krever balanse og de trener mye på det nå
Dæl kom vi på toppen
To gode venner
Jei hal lælt å klø mei

Blossas kull snart seks uker

Til tirsdagen er vi seks uker og nå går det fort framover

For mer info om kullet, trykk her
http://streamside.no/?p=3272(åpnes i en ny fane)

Jeg er så stolt av barna mine!
Få en hakeklem da mamman min!
Her er seks av oss samla- de andre driver og lukter på bomstene
Ææææl det noe jeg kan jakte på hæl?
jei fant en løve tann- æl de falige tlo- løvel er falige, hal jei hølt
Første tur i tunnelen: æl ikke’no ploblem det, bæstemol
Tunnellek er kjempegøy
Det gjeller å stlekke ut, sier mamma
Bæstemol oppned