Årets Jakthund 2016

I 2016 ble det NJCH Fantins’s Bird Bagger medeier og  fører Bjarte Grimen som vant! Flott prestasjon med stor konkurranse der siste prøven i Rogaland i desember avgjorde rekkefølgen-spenning til det siste!Vi gratulerer! Vi gratulerer også Streamside’s X-Sheriff og kullsøster S. X -Belle med hhv plass 2. og 4. plassen på årets jakthund. Litt lenger nede på lista finner vi på plass nr 7 kullsøsknene Winton Metallic Hvit og nr 11. Winton i Vildensky som begge er avkom av NJCH Streamside’s Kill Devil. På plass nr 10 Streamside’s Venture Bravo som også er nr 7 på listen over årets agilityhunder. Flinke hunder og eiere/førere Ellen Saugerud Karlsen, Torun ThomassenTor Magne Gramstad, Nina Forus og Knut Framstad. Under er bildet av Streamside’s X- Sheriff.  Sheriff  er også paret med vår Winton I Vildensky og vi håper på valper ca 17. februar 2017! Infomasjon om kullet- vårt kull H3-  finnes under planlagte kull og flyttes eventuelt da over til ventede kull når tispa er undersøkt med ultralyd og funnet drektig.

 

_dsc3145