Streamsidehunder på utstilling i Leto hallen, Lillestrøm, 5 .9.2015. Dommer Ray Smith (UK)

Ingrid og Gemma

Ingri Overland og  Streamside’s Blossom, Blosssa ( valp 6-9) sammen med Gemma og Messi , Streamside’s Danny Boy ( valp 4-6) fra kull D3-2015. Streamside’s David Morton ( James) var også med, og begge fikk fine kritikker.

Annika og Adam

 

Blosssas pappa Adam,  Nord UCh Finnlidens His  Majesty  vises av eieren Annika Sanchez

Ingrid og Blossa

Ingri viste Blossa i  ringen og hun var veldig flink. De ble så gode venner! Ingri eier Brio,  Streamside’s  Adagio.

Utstilling Lethohallen 5.9.15

 

bente Overland med Streamside’s Adagio (Brio);  Hilde Pedersen med S. Albiononi (Ciko) og Runar Waarhuus med Streamside’s  Apple of My Eye (Frøya) tre kullsøsken fra kull A3. S Aracaccia, Engla,  var også på utstillingen, men ble ikke stilt ut denne gang. Det vra nok lurt, for det var ikke helt rett dommer for oss denne gangen.  Alle tre  fikk very good i jun kl., men men. Bedre lykke neste gang.