Kull V3 2022 Jenny og Spice

Jennys valper født 18. mars. Alle er solgt!

Kullets stamtavle

2022 -Krydderkullet (innavlsgrad 0%)

Kullets Mor: Streamside’s Jenny Spinner ( NUCH NV2016  Chetruda Secret  Asset For Inugoya x Klovstamons Beautiful Girl )

 Dette blir Jennys 3. kull. Jenny er HD FRI B. Hennes avkoms HD resultater så langt ligger over gjennomsnittet for rasen. Jenny er øyenlyst og gonioskpert  i desember 2021, og intet unormalt ble påvist. Hun har excellent på utstilling.

*9 Kullets  Far:  Spice GBSHCH Lochar Border Union  (f1988) 

Han var engelsk  utstillingschampion,  HD FRI A. Spice sin sæd ble frosset for 20 år siden og har siden da vært oppbevart Norsk Kennel Klubs sædbank.  Dengang tilhørte Spice MRS Dinwoodie på  Kennel Lochar i Skottland. Spice ble etter dette solgt til Sverige og hadde fem kull med naturlig paring der. 

Kennel Streamside hadde ett kull med frossen sæd etter han for mange år siden (kull G1).  Spice hadde selv A hofter og han har gode HD resultater på sine skandinaviske avkom, og så vidt vites har ingen arvelige sykdommer  som vi undersøker for, vist seg hos avkommene. Spice ble øyelyst i Sverige i forbindelse med avl der (rasdata.nu) og var normal på gonioskopi og ved øyenlysning med unntak av noe grå stær ved høy alder, ikke arvelig)