Vi gratulerer Bittan!

Bittan svarthvit Jan Skoglund
Bittan; Streamside’s X-Etera. Foto:Jan Skoglund

Streamside’s X-Etera,  Bittan, datter av  Puch og Nikki,  (SJ(j)Ch Streamside’s Puch xWoodash Nikita). Bittan som blir to år i april 2015  har så langt  gjort det meget bra på  jaktprøver i  i Sverige. Hun fikk 1.premie i åpen klasse tidlig  høsten 2014,  diplom ( dvs 1 Segrarklass)  på det svenske springermesterskapet (SM)  i november 2014 , og ble premiert på SSRK Södra sin jaktprøve i Trolleberg den 17.1 2015 . Bare to hunder ble premiert for dommer  Caj Lindblom . Bittan  fikk sin andre 1. premie . Nå gjenstår det å vinne en prøve,  så har hun championatet i boks. Hun er i alle fall kvalifisert til neste års SM. Flott levert!  Streamside gratulerer Bittan og Ulf Westlund.!!

 

Leave a Reply