Kull H2 

Kullet ble  født 22.september 2006. Syv  hanner og  en  tispe.  Her er de fotografert da de var 7 uker. 

Streamside's 
Hairy Mary

Wilma, Oslo

Streamside's Humming Bird

Pepper, Kristiansand

Streamside's
Highlander

 

Kenny, Ski

Streamside's Harlequin

 

Duba, Høvik

Streamside's Harlot

 

Sigge, Sverige

Streamside's Heggeli

 

          Ludvik, Ski

Streamside's 
Henry Olsen

Capo, Østfold

 

Streamside's Heron

 

Catch, Horten

Seks uker gamle og ute i snøen

Her var vi nesten fem uker,  på tur og spiste maten vår ute!

17 dager gamle. Har åpnet øynene og begynt å gå!

Her var vi 10 dager gamle                                                                                                     Eneste jenta i flokken

Kullet er  i en kombinasjon vi har gjort tidligere (Kull C2 født 2004), og som har gitt valper som vi er veldig fornøyd med (alle var HD fri med A hofter, flere har vist seg på utstilling med godt resultat, og mange viser både god jaktlyst og god vannpasjon. 

Vi ønsker oss valpekjøpere som ønsker seg hyggelige familiehunder som også kan  brukes  til spor/ettersøk/lydighet/agility eller jakt.

Kullets stamtavle

Kullets mor
Streamside's Orange Quill (NUCH S(u)Ch Picabos Cutty Sark x SJCh Streamside's Blue Quill) f.18.03.99. "Jaffa" har på utstilling 1UK/HP og 1AK. Jaffa har godkjent jaktanleggsprøve, godkjent vann og spor for åpen klasse på jaktprøve del 1 og har hhv. 3. og 2.premie i unghundklasse på jaktprøve. Jaffa er en pålitelig jakthund og en glimrende apportør og får ofte være med far på fasan-, rype- og skogsfugljakt. 

Jaffa er HD fri (AA) og er fri for arvelige øyesykdommer inkludert glaukom (øyelyst juli 2006). 


Omtale av barna til Jaffa og Guinness fra kull C2. Tidligere kull under Jaffa er  kullene V. og kull Z. Flere av avkommene brukes i praktisk jakt og ettersøk.To av valpene i kull C klarte nettopp jaktanleggsprøven i Avdeling Oslo Akershus sin jaktanleggsprøve 3.september 2006.

Kullets far
With Touch Hitch Hiker (Cleavehill Lloyd's Spirit x With Touch Easter Sweets) "Guinness" f. 15.07.03 har på utstilling 1JKK/HP/CK, 1UK,1UKK , 1AK, Cert , res CACIB og BIM.Han har godkjent jaktanleggsprøve og godkjent apportprøve del 1.Hans kullbror i Finland, Fin UCh With Touch Holy Moses; har godkjent jaktanleggsprøve og har 14 cert . Han har flere gode BIR og BiM plasseringer også . Begge disse brødrene er HD frie (A) og øyenlyst og funnet fri for arvelige øyensykdommer 2006. Guinness ble  også undersøkt for øyesykdommen glaukom i 2004 og er fri for denne. Dette blir Guinness sitt fjerde kull. Oppdretter av Guinnesss er Anna Lindh, kennel With Touch, Hammarbo, Frösaker, Sverige.