Kull C2
Mandag 20.12.2004 ble det født 7 valper (to hanner og fem tisper, hvorav tre svart/hvite tisper).

Kullets stamtavle
Kullets mor
Streamside's Orange Quill (NUCH S(u)Ch Picabos Cutty Sark x SJCh Streamside's Blue Quill) f.18.03.99. "Jaffa" har på utstilling 1UK/HP og 1AK. Jaffa har godkjent jaktanleggsprøve, godkjent vann og spor for åpen klasse på jaktprøve del 1 og har hhv. 3. og 2.premie i unghundklasse på jaktprøve. Jaffa er en pålitelig jakthund og en glimrende apportør og får ofte være med far på fasan-, rype- og skogsfugljakt. Brødrene Streamside's Orange Spinner, Spinner, og Streamside's Otter, Tim, har i gitt eierne sin mange hyggelige jaktopplevelser.
Jaffa er HD fri (AA) og er fri for arvelige øyensykdommer inkludert glaukom (øyelyst). Jaffas bror Streamside's Orion, Kasper, er far til ett kull på kennel Lagopus mutus, og broren Streamside's Otter, Tim, våren 2003 har ett kull med Desperados Nikki, og søsteren Streamside's Oak Fly, Näste, har ett kull med NSVCH NUCH Freetain's Favourite Orchid også våren 2003. En koselig historie med en av valpene i dette kullet, Luna, finner du i Hundesport 9, 2004 under tittelen "Luna da!"
Omtale av barna til Jaffa: se kull V. og kull Z. Flere av avkommene brukes i praktisk jakt og ettersøk.

Kullets far
With Touch Hitch Hiker (Cleavehill Lloyd's Spirit x With Touch Easter Sweets) "Guinness" f. 15.07.03 har på utstilling 1JKK/HP/CK, 1UK,1UKK Cert , res CACIB og BIM.han har godkjent jaktanleggsprøve og godkjent apportprøve del 1.Hans kullbror i Finland, With Touch Holy Moses; har godkjent jaktanleggsprøve og har 11 cert og venter bare på å bli 2 år så han kan få det finske utstillingschampionatet. Han har flere gode BIR og BiM plasseringer også . Begge disse brødrene er HD frie (A) og øyenlyst og funnet fri for arvelige øyensykdommer. Guinness er også undersøkt for øyesykdommen glaukom og er fri for denne. Dette var Guinness første kull. Alle er fri for hofteleddsdysplasi med utmerkede hofter (A)..

Streamside's Captain Spey,  Cæsar, hann, Oslo. 1UK utstilling, HD fri A, godkjent jaktanleggsprøve 2006

Streamside's Crossfield, Cross, hann, Kongsvinger. HD fri : A

Streamside's Chillimps,Chanty  tispe, Oslo.  HD- fri .A Godkjent jaktanleggsprøve 2006

Streamside's Cicada, Ronja, tispe, Alversund. BIR valp,  BIG-2, HD-fri:A

Streamside's Cascade Black, Pepsi,tispe, Bærum. HD fri. A. 1JK/HP, 1JKK,1UK. 

Streamside's Connemara Black, tispe, Jørstadmoen. 1JK/HP. HD fri A

Streamside's Christie Black, Christie, tispe, Årnes.HD fri:A

                   Her var vi 8 dager gamle og i fin form

Her var vi  fire uker og mamma var litt sliten

Jeg er minstejenta og er veldig glad i mamman min