Valper --> Valp fra Streamside

 
Streamside er oppført på Norsk Spaniel Klubs oppdretterliste. Dermed har vi  forpliktet oss til å følge de etiske regler for hundeavl som er anbefalt av Norsk Kennel Klubb, de regler som gjelder i NSK for formidling av valper gjennom NSK's valpeformidling, samt regler for oppføring på oppdretterlisten. Disse reglene kan fås ved henvendelse til Norsk Spaniel Klub post@spaniels.org 

Avdelingene Buskerud, Sogn og Fjordane og Oslo/Akershus har fått sine egne internettsider under spaniels.org-domenet. Adressene er:

www.spaniels.org\~bus
www.spaniels.org\~sog
www.spaniels.org\~ake


Vi benytter bare hunder i avl som er fri for hofteleddsdysplasi og som er øyenlyst årlig for arvelige øyensykdommer og er funnet fri for disse. 

Hos Streamside forsøker vi å finne den valpen som passer deg og din familie best. 

Valpene kan besøkes fra 4. leveuke og én gang i uka fram til levering. Slik blir vi kjent med dere, dere med oss, og valpene blir skikkelig sosialisert.
Tillit og samarbeid er viktig når dere skaffer dere et levende vesen som dere skal ha i 10 år. 

Valpene leveres ikke tidligere enn ved 8. leveuke. De er da vaksinert mot parvovirus (smittsom diarré), er identitetsmerket med mikrochips, og er kontrollert av veterinær maksimalt en uke før levering. Valpene har alltid fått ormekur i 2.,4.,6. og 8. leveuke. 

Med valpen følger halsbånd og bånd, en kilo av valpefôret og en rikholdig perm som inneholder råd om fôring, pelsstell og oppdragelse av valpen sammen med stamtavle, identitetspapirer og forsikring. 

Vi benytter alltid forhåndsregistrering i Norsk Kennel Klub slik at valpen er ferdig registrert der fra 5.leveuke. Valpene er forsikret fram til levering etter den avtalen NKK har med Agria forsikring. 

Lykke til med  valp fra Streamside!