Kull ventes!

Mocca Ble paret med Lego den 4. og 5. mars 2014. Vi håper på valper primo mai!

 Engelsk springer spaniel valper av utstillings-/dual purpose type  mor:  Mocca,  Klovstamons Beautiful Girl ( til høyre på bildet)  Far: Winton Waiting For The Sun

Kullets Stamtavle

Det er flere utstilllingschampions av klassiske engelsk type springer spaniel i stamtavlen. Vi venter arbeidsvillige, gode familiehunder med meget godt eksteriør.


   
Mocca likte godt kjæresten sin,  og det var gjensidig Er de  ikke fine? Lego er svart/hvit og Mocca mørk lever/hvit
 


Kullets mor : Klovstamons Beautiful Girl, Mocca,  f. 14.1.2011 (oppdretter Kennel Klovstamon, Jenny Lundin, Sverige)

Mocca har godkjent jaktanleggsprøve og apportprøve i begynnerklasse og vant "farmor"Annnika Sanchez og pappa Jack ( NUCH SU(U) CH  Stardom Special Effect) sin premie for beste jakthund 2011.Mamma er Streamside's Whisky Fly, barnebarn av vår SNVCH S Holiday Hunter og oldebarn av SJCH Streamside's Blue Quill.  Mocca er en livlig og glad hund med flott fart i terrenget. Hun er middels stor (51 cm), lever/hvit og veldig kosete. Mocca i er fri for hofteleddsdysplasi (A) Hun er øyelyst u.a. 2013,  inkl glaukomundersøkelse.På utstilling har hun Excellent i junior- og unghundklasse, og i brukshundklasse har hun excellent , 2x CK. Hun er akkurat fylt 3 år i januar 2014.

Mocca  er en glad apportør!


Mocca koser seg med kaninapport                                                          Fine Mocca!                        
 Mocca på vinterføre-like glad som alltid 
   
   
 
Mocca 3 år, desember 2013 
 

Kullets far: Winton Waiting For The Sun, "Lego" f. 19.12.2011(Night Wish Darrem Canis x  INT NORD UCH JVV-06 SE NVCH FIN-08 Barecho Fly Me To The Moon)
 En frisk , velbygd og meget vennlig hannhund!  Han har exc. cert, på utstilling. Han er fri for HD (A) og øyenlyst u.a i 2013.Han bor sammen med matmor og eier Anita Fløan og hennes familie  på Skatval i Trøndelag. Lego har fin godkjent mentaltest og godkjent jaktanleggsprøve.

 
Lego       Foto:  Anita Fløen
   
 Lego  -2,5 år          Foto: Lise Tromsdal