Donald, Streamside’s Dr. DoLittle, eneste valp i kull D2!
Donald har vært på utstilling i juniorklasse NSK  Avd. Telemark 4.2.06: 1Uk, 2UKK.: Dommeren var
Yvonne Weiland (UK). Her er hennes kritikk: "Immature lad, buildt on nice clean lines. Would like softer eye expression. Exc. bone and feet".

 

Foto: Eier, Jannicke L Kaardahl


Streamside’s Dr. DoLittle ,Donald, har nå reist hjem til familien sin i Horten. Han har allerede meldt seg på valpekurs,men savner selvsagt mamma Luna og pappa Guinness og alle andre hunder på Streamside. Å være enebarn betyr at man blir elsket av mange og tuktet av få, så Donald er en tillitsfull fyr som sikkert greier seg bra.Lykke til Jannicke og Donald!


Kull D2

                     Valp født 11.mai 2005: én brun og hvit hann


                Luna og lille Donald som ble født ved keisersnitt


Mor: 
Streamside's Light Cahill, "Luna", (GBSh Ch N DK U Ch Chaigmarsh Orchid u. Salix Opera Mint at Streamside) f. mars 98. Luna er HD fri (AA), alle hennes 6 kullsøsken er HD frie og hennes to helsøsken i K-kullet likeså. Hun selv og kullbroren S. Lucky Tiger er fri for arvelige øyelidelser inkl. glaukom, Luna er siste undersøkt januar 2005.

Luna er helsøster, men ikke kullsøster, til F UCh Streamside’s Kingfisher som eies av kennel Faiiriin i Finland, og som er far til kull i Finland, England og Norge. Snart får han sittt første kull i Sverige. Kinko er også øyelyst og er fri , samt har AA på hoftene. Luna er stilt ut noen få ganger. Hennes utstillingsresultater er: 1JK, 1 UK/HP, 2x1AK. Luna er mor til Kull R (far LP NUCh NSVCh Chaigmarsh Labour Day) s ble f.24.3.00. I dette kullet ble det tre hannvalper, bl.a. S. Reckless William som ble BIR og BIS-4 valp. Streamside’s Rossi Lydighet 1pr jkl 1, .og kull S, der bla ,NVCH S. Monty, og S.,Dina; er godkjent ettersøkshund på storvilt. Alle Lunas avkom så langt er røntget og alle er HD fri med A hofter.

Far
With Touch Hitch Hiker (Cleavehill Lloyd's Spirit x With Touch Easter Sweets) "Guinness" f. 15.07.03.

Guinness har på utstilling 1JKK/HP/CK, 1UK,1UKK, Cert , res CACIB og BIM.han har godkjent jaktanleggsprøve og godkjent apportprøve del 1.Hans kullbror i Finland, With Touch Holy Moses; har godkjent jaktanleggsprøve og har 12 cert og venter bare på å bli 2 år så han kan få det finske utstillingschampionatet. Han har flere gode BIR og BiM plasseringer også . Begge disse brødrene er HD frie (A) og øyenlyst og funnet fri for arvelige øyensykdommer. Guinness er også undersøkt for øyesykdommen glaukom og er fri for denne.
Guinnes og Luna på elskovstur....Link til stamtavle/pedigree