Engelsk Springer Spaniel valper, kull M2

Thinka  fikk syv valper 4. mars 08  

Opplysninger om foreldrene finner du nederst på denne sida!

Streamside's Major, Miko, har reist til Finland og bor nå hos en valpekjøper av Marja Lupsakko og sameies med kennel Coco Hits 

Marja har tatt bildene av Miko  som leker med sin nye familie. Vi ønsker ham lykke til i sin nye familie
Syv uker gamle og klar for oppstillingsbilder! Nå reiser vi snart hjem til spente nye familier

Streamside's Merkin

Bergen

Streamside's Major Miko, Oslo
Streamside's Mallard Brønnøysund
Streamside's Mohikan Mayfly Maja, Aurskog
Streamside's Madam X Hera, Bergen
Streamside's Mangrove Bunny Kajsa, Arendal
Streamside's Miracle Mira,  Haslum

Endelig varmt vær og snøfri hage! Da går det an å gå orntli tur! 
Nå er vi snart 7 uker gamle

Her var vi fem uker gamleHer var vi 24 dager, har åpnet øynene og har begynt å spise valpefôr


Her var vii 14 dager gamle og begynner å åpne øynene!
Nå er vi en uke gamle, og er mest opptatt av pupp....


Den 4 .mars ble det keisesnitt for Thinka. Hun slet litt med å få ut de siste valpene. Det har derfor tatt  litt tid å komme seg for mor og barn, men nå er alt i orden med oss syv og mamma. Vi er fire tisper og tre hanner. 

Det ble dessverre  ikke nok tisper til alle som ønsket  seg tispe denne gangen. 

Alle hannene er brun/hvite, og to av tispene er svart/hvite og to er brun/hvite. Her er vi med mamma fire dager gamle

..og her er hele gjengen

Mor til kullet: Streamside's Tarantuela    (valpenes stamtavle)

          Mamma Tove og Thinka på orrfugljakt  høsten 07                                      Begge foto Harald Bogstad

Vi planlegger å pare Thinka; N 13882/01 Streamside’s Tarantuela( NUCH SU(u) CH SVCH Rindi’s Triumph Trophy x Streamside’s Justine Time) primo januar. Thinka, som eies av Tove Lunner, ble godkjent ettersøkshund etter at hun 19.8.06 fikk avlagt fersksporprøve, og etter at hun i våren 2005 fikk 1.premie på blodsporprøven. Thinka bestod jaktanleggsprøven 2006 med glans. Thinka brukes på også praktisk jakt på rype og skogsfugl. Dette blir Thinkas første kull.

Hofter fri for HD (B). Øyenlyst august 2006, fri for arvelige øyensykdommer.

Thinka er kullsøster til Streamside’s Tawny Damsel Fly, Tikka, som har hatt et kull hos oss-kull B2 og som har godkjent jaktanleggsprøve.I dette kullet er det stor arbeidslyst . En av tispene som eies av kennel Picabo i Sverige, Streamside’s Bluebell Memory har cert. Thinka er er også kullsøster til Telemarkskongen (Balder) som oppnådde tre småcert, til Tiger Ghost Streamer (Tiger) i Danmark som har CK på utstilling og er jaktpremiert (1BK). Broren Thunder and Lightening (Bertil)har også fått CK og er jaktpremiert med 3 UK på svensk jaktprøve. Enda en kullbror Top Action, (Sotto).brukes aktivt på jakt og har godkjent jaktanleggsprøve. 

Far til kullet: Springtrend PR Black Eagle

Doffen; N 18096/05 Springtrend PR Black Eagle (NUCH NSVCH Brigadoon Ebony and Ivory x Springtrend BS Cohiba Robusto), Doffen, eies av kennel Springtend (http://www.springtrend.no/). Han er yngste gutt i kennelen og er født 3.mai 2005. Han har vært lite ute på utstilling, men har 2x1UK/HP. Han prøvd seg en gang på jaktanleggsprøve og lyktes nesten - sleit med vannapporten, men det er ikke uvanlig for unge hunder første gangen på prøve. Han er øyenlyst og funnet fri for arvelige øyensykdommer i november 2006 og er røntget og er HD fri med A hofter. Både moren og faren til Doffen er fra en utavlet blanding av Brigadoon, Calvdale og Skilleigh blod iblandet litt Inu Goya. 

Far til Doffen heter til daglig  Piano og han er norsk utstillings- og viltsporchampion. Vi har brukt Piano i et tidligere kull –kull Y. Her er sønnen NVCH Streamside’s Yale Graduate best kjent. Hans mor Taiga er halvsøster av Thinka, så dette er en kombinasjon der vi ut fra erfaring med Y kullet mener at valpene i det planlagte L 2 kullet blir friske og velfungerende hunder med god arbeidslyst. Dette blir Doffens andre kull.