Balder på utstilling med cert og BIM 25.02.2017!

Stolt matmor Wenche Haaland og matfar Helge M Haaland med Balder og BIM og certifikat sløyfene

fra Nordhordlands hundeklubb utstilling i dag 25.02.2017. Det var 14 hunder i åpen klasse for dommer Dominic Harris, Irland. Balder heter

Streamside’s Arberlour(No SE Fi UCH  Nord UCH NVCH  Winton Waiting for The Sun x Klovstamoens Beautiful Girl).

 

Balder utstilling BIR 17

Blossa og Sheriff på utstilling i Porsgrunn

Norsk Spaniel Klubb avd Telemarks utstilling, Eidangerhallen, Porsgrunn,  den 18.02,2017

Sheriff var velstelt og i fint driv på utstillingen og en fin representant for en engelsk springer spaniel working eller field trial type, dvs en jaktspringer. Han har rette ben og god skuldervinkel, og et godt steg, bredt fint forbryst, men er en anelse tung i hodet. Gemyttet er utmerket.  Dommeren var ikke enig. Han mente denne hunden ikke var rasetypisk (0 i premie). Eier,Ellen Saugerud Karlsen, og  fineste Sheriffen gir seg ikke!  Han trenger  en 4. premie, «Sufficient», for et eventuelt jaktchampionat.

_DSC3354

_DSC3356 _DSC3365 _DSC3371 _DSC3389

 

 

Blossa debuterte i unghundklassen med en 3. premie, «good». Fra kritikken siterer vi:» Fint hode, uttrykk, utmeket hals,og rygglinje og kryss, knapt vinklet i skulder og overarm. Utmerkete vinkler bak, men tunne lår. Bra ben og poter, utmerkede bevegelser. Vises i altfor lågt hull (mager) , derav dette pris  (G)»  Damen var altså iflge dommeren ikke bare tynn, men mager. Hun mosjoneres mye og er muskuløs, men ifølge min holdvurdering, er hun ikke mager, men slank ( ingen hofteknoker stikker fram, eller kan kjennes,  og ingen synlige ribbein , ca. en cm fettlag over ribbein. Hun trenger å utvikle seg i kroppen, det er sant, men mager er hun ikke. Hun har lite pels og kan ikke skjule noen ting.  Den øvrige del av kritikken er jeg enig i, så få hun få mere mat  da!

_DSC3405 _DSC3410 _DSC3414 _DSC3416