Streamsidehunder på utstilling i Leto hallen, Lillestrøm, 5 .9.2015. Dommer Ray Smith (UK)

Ingrid og Gemma

Ingri Overland og  Streamside’s Blossom, Blosssa ( valp 6-9) sammen med Gemma og Messi , Streamside’s Danny Boy ( valp 4-6) fra kull D3-2015. Streamside’s David Morton ( James) var også med, og begge fikk fine kritikker.

Annika og Adam

 

Blosssas pappa Adam,  Nord UCh Finnlidens His  Majesty  vises av eieren Annika Sanchez

Ingrid og Blossa

Ingri viste Blossa i  ringen og hun var veldig flink. De ble så gode venner! Ingri eier Brio,  Streamside’s  Adagio.

Utstilling Lethohallen 5.9.15

 

bente Overland med Streamside’s Adagio (Brio);  Hilde Pedersen med S. Albiononi (Ciko) og Runar Waarhuus med Streamside’s  Apple of My Eye (Frøya) tre kullsøsken fra kull A3. S Aracaccia, Engla,  var også på utstillingen, men ble ikke stilt ut denne gang. Det vra nok lurt, for det var ikke helt rett dommer for oss denne gangen.  Alle tre  fikk very good i jun kl., men men. Bedre lykke neste gang.

Streamsidere på prøve/tur i forbindelse med jaktprøve i Kongsberg 12-13.11.2015. Bare Puch, Peik og Bravo var med på prøven, de andre var med på turen

 

Adam-1

Fra venstre Streamside’s  X-Game, Peik, , Streamside’s Cree Duster, Caizer,  Streamside’s Connemara Black,Skye, Streamside’S X-Etera,Bittan,  og SJ(j)CH  Streamside’s Puch

Adam-3

Streamside’s  Connemara Black, Skye, med fasanhøne

Adam-2

 

Streamside’s X-Game, Peik har sveisen til bestemor Sally.

Adam-1

Streamside’s  Venture Bravo, Bravo, apporerter fint fasanen han også

Streamside’s Venture Bravo ny norsk Agility vinner

Streamside. venture BravoHopp 2015

 

Den 5.8. 2015 fikk Bravo en tittel til navnet sitt, nemlig  AG1 Streamside’s Venture Bravo (GBFTCH Belvden Vatanen x Streamside’s Kylemore Kate). Bravo er tre år.  Eier og fører er Nina Forus. Bravo har godkjent jaktanleggsprøve, er jaktpremiert med 1 premie i åpen klasse, han er en ivrig konkurrent i Hopp. Den 22.8 vant han kl 2 i hopp,   og det blir spennende å se om han kan gjøre det skarpt der også. En virkelig allsidighets  springer. Flott Nina og Bravo!

NSK avd Østfold Jaktanleggsprøve 15.august

Processed with Moldiv

Ved årets prøve i NSK avd østfold var det hele 21 deltakere på jaktanleggsprøven,  og avdeling Østfold måtte invitere to dommere, Anders Brunvoll og jeg. Det kom hele 9 ekvipasjer fra Sverige, og en av dem en ESS tispe  stakk av med bestehundsprisen fra meg. Anders valgte  ESS Streamside’s X-Game, Peik med fører Pernille van Grieken,  til sin beste hund. Med hele 60 poeng ble hun «prøvevinner» med maksimalt antall poeng.  I alt ti av deltakerne fikk godkjent JAL og en del fikk også godkjent apportprøve i BK  med minst 4+4 poeng på øvelsen vannapport i JAL. I tillegg ble det arrangert med Anders som dommer en bevegelig apportprøve i vannaport.  Det var et flott arrangement, men med endel utfordringer i feltarbeidet pga  hogstfelt i prøveområdet. Dette gjør det vanskelig å se et flytende spanielsøk når en må klatre over nedfelte trær. Vi så tre skogsfugl ei røy og to tiurer,men disse gikk opp på langt hold. Bonus var at det var bra med kantarell i området .-)

 

Treningsjaktprøve Lysekil 29.og 30.august 2015

 

Lysekil-1

Her er tre forventningsfulle norske deltakere til treningsjaktprøve  hos Ulla-lena og Olle Johnannisson i regi av Jaktspaniels i Sverige(JiS):

Knut med Fly (Winton I Vildensky)2 år , Wenche med valpen Yeni (Streamside’s Claret Dun) (5 mnd) som skulle sosialiseres og Pernille van Grieken med ESS  Peik (Streamsides X-Game), 2 år.

FullSizeRender

Bjørnebærkratt; der inne bor kaninene…, og ut skal de!

bjørnebær

Lysekil-4

 

Her har vi Knut med valpen vår fra Belgia, Rala (Orissa ven het Bramendal) 6 mnd(t.v.) og Fly (t.h)

Lysekil-5

 

Dommer og instruktør Sammen med Olle var Jörgen Andersson fra kennel Elderdale. Her får Pernille og Peik gode råd- begge lytter oppmerksomt

Lysekil-6

 

Jörgen viser hvordan man får kontakt med hunden under søket. Vi trente på parslipp og, kaninutstprang i innhegning, feltsøk på rapphøsns og fasan.

Fly tok opp flere fugler og kaniner; og satt på alle.Unge Rala tok faktisk også opp en fasan og satt seg i forskrekkelsen. Første fuglekontakt er stas. Flere bilder på www.jaktspaniels.org